سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ |۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 26, 2024
آیت الله یزدی

حوزه/ رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بهترین و موثرترین شیوه آموزش را آموزش توأمان مستقیم و غیرمستقیم دانست و تاکید کرد: آموزش دیگران باید همزمان به صورت مستقیم و غیرمستقیم صورت بگیرد و اگر تنها به آموزش مستقیم اکتفا کنیم، چه بسا به نتایج موردنظر خود نرسیم.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آیت الله یزدی در دیدار جمعی از مدیران مدارس علمیه سطح یک حوزه علمیه استان قم که در سالن جلسان جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، مسئولیت مدیران مدارس حوزوی را بسیار مهم دانسته و اظهار داشت: شما مدیران مدارس مسئولیت بسیار مهمی دارید و در خیرات و ثواب طلابی که تحت نظر شما تحصیل می‌کنند و زیر نظر شما تربیت می شوند، تا پایان عمر‌ سهیم هستید و این بزرگترین نعمتی است که خداوند نصیب شما کرده است.

وی با اشاره به فرمایش و سفارش پیامبر گرامی اسلام (ص) خطاب به حضرت علی (ع) در خصوص ارزش والای هدایت دیگران گفت: حضرت خطاب به امام علی(علیه السلام) فرمودند: «يا علي لَأن يهدي الله بك رجلاً واحداً خير لك مما طلعت عليه الشمس و خير لك من حمر النعم، وخير لك من الدنيا و ما فيها» بنابراین اگر خداوند به وسیله شما یک نفر را هدایت کند، این نعمتی بزرگ است پس قدر این نعمت و قدر مقام و مسئولیت خود را بدانید و با مشکلات فراوان این راه بسازید.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم  بهترین و موثرترین شیوه آموزش را، آموزش توأمان مستقیم و غیرمستقیم دانست و تاکید کرد: آموزش دیگران باید همزمان به صورت مستقیم و غیرمستقیم صورت بگیرد و اگر تنها به آموزش مستقیم اکتفا کنیم، چه بسا به نتایج موردنظر خود نرسیم.

وی در بیان اهمیت دعوت غیرمستقیم اظهار داشت: آموزش غیرمستقیم یعنی اینکه با رفتار و کردار خود، موضوعات و مسائل مختلف ازجمله درس و بحث و نظم و انضباط و مسائل شرعی و دینی را به طلاب آموزش بدهیم.

آیت الله یزدی در بیان اهمیت نظم در زندگی شخصی و اجتماعی طلاب نیز اظهار داشت: زندگی شخصی و اجتماعی طلاب و روحانیون باید منظم و مرتب باشد. همانگونه که امام خمینی (ره) در زندگی شریف خود بسیار منظم و مرتب بودند و کردار و رفتار و عمل ایشان می تواند یک الگوی آموزشی خوب برای همگان مخصوصاً طلاب باشد.

پس از اظهارات  آیت الله یزدی، جمعی از مدیران مدارس علمیه به بیان نقطه نظرات خود درخصوص مسائل مختلف از جمله،تاثیر مشکلات و آسیب‌های شهری بر مدارس حوزوی؛  لزوم برنامه ریزی بهتر برای طلاب با تحصیلات دانشگاهی؛ خطر تشکل‌های نوظهوری که در راستای اهداف انقلاب نیستند و  شناسایی حوزه‌های انقلابی و لزوم حمایت بیشتر از جبهه انقلاب پرداختند.

 

 

۳۱۳/۳۲

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha